Aktuális

null

INTARZIÁS DIÓ BÁRSZEKRÉNY

Igazán különleges, dió intarziás szekrény, ami ötvözi a hagyományos bútorkészités alapjait a legmodernebb technológiával. Egy stílusos, részleteiben gondosan kidolgozott, lendületes vonalvezetésű, merész, mégis elegáns darab készült a megrendelő igényeinek megfelelően.

null

OAK- GREY KITCHEN

Amikor a kis teakonyha funkcióját tekintve már kevésnek bizonyul, de egy minden részletében jól átgondolt, a felmerült igényekhez mérten megtervezett és minőségi anyagok felhasználásával elkészített, modern konyhaként szolgálja tovább a megrendelő család -a végeredménnyel teljes mértékben elégedett- minden egyes tagját…

null

A LEGFONTOSABB GYEREKSZOBA

A suszternek mindig lyukas a cipője…mondja a magyar közmondás. Eszerint vajon az asztalosnak meg szedett-vedett bútorokkal van berendezve a háza? Én nem hiszem és bízom benne, hogy az alábbi képekkel sikerül is ezt a sztereotípiát megcáfolni.
 
A fotók a lányom szobájában készültek, ahol minden egyes bútordarab a vele való közös elképzelés alapján, de saját tervezésben és kivitelezésben készült, természetesen az ő legnagyobb megelégedettségére.

null

BUDAPEST XVI. KERÜLET MAGÁNHÁZ

null

BUDAPEST XI. LUXUS LOFT LAKÁS

null

A1 HÁLÓ

null

Lánchíd nagypolgári lakás

MENÜ