Fürdőszoba

SASADI VILLA

Az év háza 2021-ben” díjat elnyert Sasadi villa belső terének minden fafelületén, így a fürdőszobában is tölgyet használtunk, kemény olaj felületkezeléssel.

A fürdőszobai pult Kerrock kompozit anyagból készült, ami lehetőséget adott annak hézagmentes illesztésére.

Az egyik legnagyobb kihívást az ablak elé belógó, térben álló tükör jelentette, ami mögé még egy rejtett smink világítás is beépítésre került.

A szülők fürdőszobája egyben az ő gardróbszobájuknak is helyet ad, így természetesen gondoskodni kellett annak megfelelő vízállóságról is.

Mivel a gardróbszekrény mérete egy igen nagy felületet ölel fel, ezért kiemelten figyelnünk kellett a felhasznált furnérlapok  azonos rajzolatára. Ugyanis rendkívül szembetűnő lett volna, ha esetleg különböző árnyalatú, vagy megjelenésű frontok kerülnek egymás mellé.

A gyerekek fürdőszobájában természetesen hasonló elvárásoknak kellett megfelelnünk, azzal a különbséggel, hogy a bútorok kivitelezésében még azok biztonságára is nagy figyelmet kellett fordítanunk.

Végül pedig az épület legfelső szintjén egy apró, de annál vonzóbb wellness részleg került kialakításra. Az utolsó két fotón ennek az igen különleges burkolattal díszített falai, illetve az enteriörben helyet kapott mosdó láthatóak…

See our other portfolio

Other portfolio

MODERN

Fürdőszoba

KLASSZIKUS

Fürdőszoba